Diyarbakır Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası (DİLTO) Başkanı Haşim Elkaan, geçen Ramazan Bayramı’nda 13 ton ciğer kebabı tüketildiğini belirterek, “Doğrusu biz de böyle bir ilgi beklemiyorduk. Bize de sürpriz oldu. Çok şükür tedarikte sıkıntı çekmiyoruz. Türkiye’nin her ilinden Diyarbakır’a gelen vatandaşlarımız severek ciğer kebabımızı tüketiyor. Onlar memnun, biz memnunuz” dedi. Gaziantep’ten kenti gezmeye gelen Savaş Barış, Diyarbakır’da yenen ciğerin farklı olduğunu ifade ederek, “Ben Gaziantepliyim. Yıllardır Diyarbakır’a gelir, ciğeri Diyarbakır’da yeriz. Diyarbakır’da ciğer yedikten sonra Türkiye’nin başka bir yerinde ciğer yiyemezsiniz” diye konuştu.
Related Posts
Sendikalardan Vergi ve Ücret Talepleri
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Türk-İş, Hak-İş, DİSK başkanları, vergide adalet ve düşük ücret talepleri için Meclis'te ziyaretlerde bulundu.
12 torun sahibi 59 yaşındaki kadından şınav rekoru: Rekorlar kitabına girdi!
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Kanada’da yaşayan 59 yaşındaki Donna Jean Wilde, bir saat içinde tam bin 575 şınav çekerek…
Başkan Yıldız Ünsal Öğretmenler Günü’nü kutladı
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, KARGEM ve anaokullarında görev yapan 80 öğretmen ile buluştu, 24…